Atelier de fotografie pentru copii

Fotografia a fost dintotdeauna joaca cu lumina. Astăzi, mai mult ca niciodată, este prezentă în viața fiecăruia dintre noi și putem învăța de mici limbajul fotografic, la fel cum învățăm limba maternă. Fotografia deschide perspective noi și lasă sufletul să se exprime liber în forme și culori și lasă emoțiile șă se aștearnă pe hârtie, pentru a-i bucura pe toți cei din jur.

 

Atelierul de Joi, 31 Ianuarie, ora 18:00 – 19:30, oferă copilului tău ocazia de a învăța cum să creeze o poveste interesantă prin intermediul fotografiei și cum să se asigure că mesajul său a ajuns la ceilalți.

 

Ce învață copilul tău?
– istoria fotografiei;
– reguli de compoziție;
– cum se spune o poveste în imagini;
– limbajul fotografic;
– cum să folosească lumina în fotografie;
– cum să facă prima lui expoziție.

 

Atelierul dezvoltă atenția, intuiția, spiritul creativ, limbajul culorilor, simțul estetic și lucrul în echipă.

 

 

Traineri: Andrei Antip și Tanya Brighidin.
Andrei este absolvent al Facultății de Jurnalism, a fost reporter și producător de știri timp de 9 ani, iar în următorii 5 ani, a fost fotograf cu expoziții în țară și străinătate. Este pasionat de lucrul cu imaginea, lumina și povestea. Andrei transformă pentru copii realitatea imediată în povești din ”1001 de nopți”.

 

Tanya este absolventă a Academiei de Teatru, Muzică și Arte Plastice din Chișinău, Facultatea Regie. A fost  luminist, regizor, actor și toate experiențele ei din lumea teatrului le va aduce pentru copii la cursurile PlaYouth. E pasionată de fotografie și arte culinare și lucrează cu oamenii de toate vârstele.

 

Dacă vrei ca cel mic să participe doar la acest atelier, costul lui este de 60 RON și include toate materialele necesare realizării activităţilor.

 

Pentru inscriere click pe [link]

 

Locatie:

PlaYouth
Strada Barbu Delavrancea
nr. 15, interfon 5, București 011351
România

Telefon: 0755 655 566

Comanda