Atelier in limba engleza pentru copii – “Vocabular util”

 

Road Language Centre invita copiii de 6-8 ani la o serie de ateliere in limba engleza pentru copii, pregatite atent de profesori. Cei mici sunt asteptati cu multe jocuri, experimente distractive si activitati de comunicare in limba engleza!

 

 

In cadrul atelierelor, se vor imbina multe jocuri si experimente distractive cu activitati de comunicare in limba engleza pe subiectul propus (geografie, stiinte, istorie etc). Copiii vor viziona filmulete, se vor juca, vor lucra in echipa pentru a crea diferite obiecte si vor fi motivati sa comunice in limba engleza.

 

Referitor la Atelier de Vocabular Util – prin intermediul jocurilor copiii isi vor imbogati vocabularul util si vor invata directii pe harta, fraze des intalnite in vacante si calatorii.

 

Scopul atelierelor este dezvoltarea creativitatii, cresterea increderii in sine si invatarea unor notiuni de limba engleza prin jocuri si activitati interactive.

 

Pentru detalii si inscrieri, va invitam sa accesati site-ul Road Language: http://www.edventure.ro/engleza/ateliere-pentru-copii/

  • Ateliere in fiecare Sambata, de la 11:15 pan ala 12:45
  • 90 min / atelier
  • Grupa de max 12 copii
  • varsta copii: 6-8 ani

 

Adresa atelier:

Road Language Centre, Strada Dr. Staicovici nr. 4

Tel: 0753 645 392, 021 312 9036

 

Despre Road Language Center:

Road Language Centre este un centru acreditat de Ministerul Educatiei prin Autoritatea Nationala pentru Calificari, iar din 2010 este Centru Oficial de Pregatire a Examenelor Cambridge pentru copii si adolescenti, recunoscut de University of Cambridge. Din ianuarie 2018, Road Language Centre este membru British Council Addvantage Premium.

Comanda